Amsterdamse instructeur krijgt boete voor illegale rijles

Een rijinstructeur in Amsterdam is door de politie aangehouden en bekeurd voor het geven van autorijles. Het lesvoertuig had weliswaar geen L-bord op het dak, maar omdat de situatie behoorlijk leek op een rijles besloten agenten de auto aan te houden.
Dagblad De Telegraaf bericht over het voorval. De Amsterdamse politie zag op de snelweg een auto rijden die zij aanmerkten als lesauto. Bij inspectie bleek er inderdaad dubbele bediening in het voertuig te zitten. De bestuurster had geen rijbewijs en de bijrijder was van beroep rijinstructeurs. Het duo hield vol dat er geen sprake was van een rijles, maar dat geloofden de agenten niet. “De vrouw zou zijn vriendin zijn met wie de bijrijder een ritje maakte. Laat dit echter nou niet dezelfde vrouw zijn waarmee de man op dit moment samenwoont en getrouwd is…”

Vooralsnog is het geven van autorijles verboden vanwege de coronamaatregelen. Wie daar geen gehoor aan geeft, kan een boete tot 4000 euro krijgen.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 06 May 2020 08:37:36 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply