Bestuurswissel bij branchevereniging LBKR

By 22 september 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De LBKR heeft drie nieuwe bestuursleden. Zij zijn benoemd tijdens de algemene ledenvergadering. De drie nieuwelingen stellen zich voor in een mail aan alle leden: Erik Leenheer, Tamara Quint en Geraldine Storm. Bert de Weerd heeft zijn bestuurstaken neergelegd en zwaait af. 
Het bestuur van de LBKR is nu zes mensen sterk en ziet er als volgt uit: Jos Post is voorzitter, Gerda van Voorst is secretaris en Rianne van Leeuwen is penningmeester. De nieuwe leden Erik Leenheer, Tamara Quint en Geraldine zijn algemeen bestuurslid.

Voorstelrondje

Leenheer is nu zo’n zeven jaar rijinstructeur. Hij is mede-eigenaar van een rijschool in Gorinchem en sinds de start van de LBKR lid van de club. “In mijn ogen de enige club die probeert iets te bereiken voor de kleintjes in de branche. Mensen van de werkvloer, geen ivoren torentjes en benaderbaar.”

Storm heeft zeventien jaar bij het CBR gewerkt, onder meer als examinator. De laatste tien jaar houdt ze zich bezig met rijinstructie en ze heeft een eigen rijschool. Binnen de LBKR buigt zij zich over de PR en communicatie.

Dat gaat ook Quint doen. Zij heeft een rijschool in Maartensdijk. “Deze branche kan wel een positieve boost gebruiken en de communicatie kan hieraan bijdragen. Want laten we eerlijk zijn, wij hebben toch het allermooiste beroep dat er is?” schrijft ze in de introductiemail.

Bert de Weerd blijft bij de beroepsvereniging betrokken als adviseur.

Geschiedenis

De LBKR begon in 2016 als Facebookgroep die in verzet kwam tegen de sanctie op de Praktijkbegeleiding. In juli 2017 werd de groep een stichting. Maar om aan te kunnen sluiten bij de officiële overleggen met CBR, moest er onder meer sprake zijn van een vereniging met bijbehorende statuten. LBKR werd hiermee de vierde branchevereniging voor de rijschoolsector, naast de Bovag, VRB en FAM.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Thu, 17 Sep 2020 07:52:18 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply