Bob van Graft moet ict-problemen bij het CBR gaan oplossen

By 18 februari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het is vanaf 1 maart aan Bob van Graft om te zorgen voor een goedlopende ict-huishouding bij het CBR. Van Graft gaat er aan de slag als nieuwe chief information officer (CIO).

Bob van Graft nam deze week afscheid van de dienst it van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daar was hij verantwoordelijk voor een transformatieprogramma dat uitliep in een stategisch plan voor de komende vijf jaar. Hij voerde ook een reorganisatie bij it-afdeling door. 

Computersystemen

Bij het CBR is al heel lang de ict niet op orde, een overstap van computersystemen is de voornaamste oorzaak van de opgelopen wachttijden bij de rijbewijsverstrekker. Uit eerder onderzoek blijkt dat het nog jaren kan duren voordat alle ict-problemen zijn opgelost. Tienduizenden mensen, vooral 75-plussers en mensen met een aantekening in hun medische dossier, moeten maandenlang wachten op verlenging of verkrijgen van het rijbewijs. Vooralsnog lijkt het erop dat medio dit jaar de wachttijden zijn weggewerkt, wat niet betekent dat er achter de schermen niet hard gewerkt moet worden aan het op orde maken van de ict-huishouding. 

Het CBR heeft al aardig wat nieuwelingen aangetrokken om orde op zaken te stellen. Alexander Pechtold werd per 1 november 2019 benoemd als algemeen directeur. Een paar maanden eerder trad Jan Jurgen Huizing aan als operationeel directeur.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 12 Feb 2020 11:32:30 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply