Bovag Rijscholen zoekt naar de ‘beste automobilist van Nederland’

By 5 november 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De ‘beste automobilist van Nederland’ moet voldoen aan een aantal kenmerken. Hij of zij moet slagen voor theorie en verkeersinzicht, zich kunnen redden in zowel bijzondere situaties als het dagelijks verkeer én in verschillende auto’s. Deze verkiezing gaat op 1 november van start en wordt georganiseerd door tijdschrift AutoWeek in samenwerking met branchevereniging Bovag Rijscholen.

AutoWeek gaat samen met Bovag Rijscholen op zoek naar de beste automobilist van het land. Bovag wil met de wedstrijd de eigen autoriteit, kennis en kunde van de leden voor het voetlicht brengen.
De zoektocht begint met een online theorie toets van 25 vragen. Bovag-bestuurslid Pieter Roordink, ook eigenaar van Rijschool Roordink in Barneveld en Putten, fungeert tijdens de campagne in video’s als boegbeeld van de bij de branchevereniging aangesloten rijscholen. Hij legt de kijkers uit welke handelingen in bepaalde verkeerssituaties het beste zijn en hoe je een betere automobilist kunt worden. ‘Het leerproces houdt immers niet op zodra iemand op z’n zeventiende of achttiende het rijbewijs heeft behaald’, redeneert Bovag. Bij de AutoWeek-lezers worden de Bovag-rijscholen gepresenteerd als hét adres voor de juiste verkeersopleiding.

Beste bestuurders

Naar aanleiding van die eerste toets worden 24 mensen uitgenodigd om half december deel te nemen aan een praktijkdag. Daar zullen zij in een aantal bijzondere situaties en met verschillende soorten auto’s aan de tand worden gevoeld. Tevens wordt hun inzicht getest met speciale virtual reality-technologie en tot slot gaan de finalisten de openbare weg op om hun kunsten in het dagelijkse verkeer te vertonen. Onder andere Pieter Roordink treedt hierbij op als jurylid.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 29 Oct 2019 09:29:23 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply