Brandstichter CBR zit voorlopig nog vast

By 14 januari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De 38-jarige man die afgelopen vrijdag werd aangehouden op verdenking van brandstichting bij het CBR in Rijswijk blijft nog zeker twee weken vastzitten.

RTL Nieuws meldt dat de man een Syriër zou zijn die al meerdere keren is gezakt voor het rijexamen, ook voor het BNOR-examen. Ook zou hij examinatoren hebben bedreigd. Vrijdagochtend liep hij met een brandbaar middel naar binnen, wat hij daarna in brand stak. Twee examinatoren zijn de man achterna gegaan, waarna de politie hem heeft aangehouden.

Examens verplaatst

Toen de brand uitbrak, waren er circa dertig mensen in het pand aanwezig. Doordat iedereen tijdig geëvacueerd werd door de BHV’ ers van het CBR, raakte niemand gewond. De brandweer bluste het vuur en om 8.30 uur werd het sein brandmeester gegeven. De examens van vrijdag zijn geannuleerd, dat waren er ongeveer zestig. Theorie-examens stonden niet gepland voor deze dag.

De locatie is nu nog vergrendeld door de politie, de examens vinden zolang plaats vanaf het nabijgelegen Event Plaza in Rijswijk. Tot nader order kunnen er geen theorie-examens worden geboekt in Rijswijk. De theorie-examens die nog op de agenda stonden, worden zoveel mogelijk verplaatst naar locaties in de omgeving. De kandidaat hoeft geen actie te ondernemen als het nieuwe examenmoment niet uitkomt. Een dag na dit examenmoment kan de kandidaat zelf via Mijn CBR een nieuw examen plannen.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 07 Jan 2020 14:07:47 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply