CBR breidt onderzoek naar klanttevredenheid uit

By 27 augustus 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het CBR wil van meer kandidaten weten hoe zij hun contact met het instituut hebben ervaren. Waar eerst alleen examenkandidaten voor het B-rijbewijs werden gevraagd naar hun ervaringen, krijgen nu ook kandidaten voor de praktijkexamens motor verkeersdeelneming, bromfiets en auto met aanhangwagen een enquête voorgeschoteld. De kandidaten die theorie-examen komen doen voor auto, motor en bromfiets in het Nederlands worden nu eveneens gevraagd een enquête in te vullen. 

Sinds maart 2014 houdt het CBR dagelijks klantenenquêtes onder alle kandidaten voor het autopraktijkexamen. Het CBR gebruikt de resultaten om de dienstverlening te verbeteren. Vanaf maandag 26 augustus wordt het klanttevredenheidsonderzoek uitgebreid. Dat gebeurt voor de praktijkexamens motor verkeersdeelneming, bromfiets en auto met aanhangwagen en voor de theorie-examens auto, motor en bromfiets in de Nederlandse taal. Later dit jaar wordt ook het klantonderzoek bij de beroepsexamens uitgebreid.

10.000 enquêtes

De enquête over het autopraktijkexamen wordt maandelijks ingevuld door zo’n 10.000 autokandidaten, ongeveer een derde van het totaal. Zij geven hun mening over de informatie in het ontvangstgesprek, het op het gemak stellen door de examinator en de toelichting op de uitslag van het examen. Daarnaast beoordelen zij de uitstraling van hun examenlocatie en de informatie op de website van het CBR. Al deze onderwerpen komen ook aan bod in de enquêtes over de overige praktijkexamens. De theoriekandidaten wordt onder meer gevraagd naar hun mening over het vinden van informatie over het rijbewijs, de voorbereiding op het examen en de omgang met CBR-medewerkers.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 20 Aug 2019 13:40:22 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply