CBR locatie in Rijswijk weer open, locatie Eemnes tijdelijk naar andere plek

By 30 juni 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het praktijkexamencentrum van het CBR in Eemnes wordt verbouwd. De eindgesprekken en de uitslag van het examen vinden daarom vanaf 6 juli een stukje verderop aan de Bramenberg 12 plaats. In Rijswijk is de verbouwing afgerond, vanaf 6 juli vinden de examens daarom weer op de gebruikelijke locatie plaats.
De verbouwing in Eemnes moet ergens eind augustus zijn afgerond. Tot die tijd verkast het CBR daar naar Bramenberg 12. De ontvangst en de ritten zelf beginnen en eindigen gewoon op de parkeerplaats bij de Bramenberg 6, de reguliere locatie. Voor kandidaten en instructeurs is de parkeerplaats op nummer 6 alleen toegankelijk vlak voor of tijdens de praktijkexamens en toetsen. Dit vanwege de coronamaatregelen en de beperkte ruimte op het terrein.

In Rijswijk is de verbouwing bijna klaar. Vanaf maandag 6 juli neemt het CBR weer praktijkexamens af vanaf het CBR-examencentrum aan de Lange Kleiweg 30 in Rijswijk. Door aanzienlijke schade na brandstichting begin dit jaar moest het rijvaardigheidsbureau met de praktijkexamens uitwijken naar Event Plaza aan de Lange Kleiweg 86.

De theorie-examens worden in ieder geval tot 31 juli nog afgenomen in de tijdelijke locatie ‘At the Park’ in Kessler Park 1. Momenteel wordt onderzocht per wanneer ook de theorie-examens weer terug verhuizen naar het examencentrum aan de Lange Kleiweg 30.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 22 Jun 2020 12:10:13 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply