CBR neemt anti-corona maatregelen

By 3 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Wie koorts en luchtwegproblemen heeft, komt er bij het CBR voorlopig even niet in. Het rijvaardigheidsbureau kondigde vanwege het coronavirus eind vorige week preventieve maatregelen aan voor alle locaties. 

Examenkandidaten of rijinstructeurs met ziekteverschijnselen die op het coronavirus kunnen duiden, worden gevraagd om de locaties van het CBR niet te betreden. Die verschijnselen zijn koorts in combinatie met luchtwegklachten zoals hoesten of kortademigheid. Ook wordt iedereen gevraagd om voor een examen de handen te wassen. Alle fysieke contact wordt vermeden, zoals het schudden van de hand.

Een handvol medewerkers van het CBR is in de voorjaarsvakantie in een risicogebied geweest. Deze medewerkers werken momenteel vanuit huis of niet.

Examen annuleren

Als een CBR-medewerker iemand treft met ziekteverschijnselen die op het virus kunnen duiden, dan kan hij of zij de klant of opleider verzoeken niet binnen te komen. Ook kan hij of zij dan besluiten het examen niet door te laten gaan. Als een examen niet kan doorgaan vanwege deze preventieve maatregelen, dan kan de examenkandidaat dat op een later moment inhalen. Het CBR brengt hiervoor geen kosten in rekening.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 02 Mar 2020 12:14:57 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply