CBR stelt versoepelingen coronamaatregelen bij examens uit

By 8 augustus 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het CBR stelt de aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen met een maand uit. In plaats van op 1 augustus gaat de versoepeling op 1 september in. Het gaat dan onder andere om het meerijden met faalangstexamens B, nader onderzoeken en AA examens en de aanwezigheid van de instructeurs in de zaal bij het eindgesprek.
Ook de voorgenomen volgende stappen van oktober en november schuiven met tenminste een maand op. Het CBR koos voor opschorting wegens een toename van het aantal coronabesmettingen. Om alle risico’s voor medewerkers, klanten en instructeurs zoveel mogelijk uit te sluiten is voor uitstel gekozen.

De versoepelingen die 13 juli in gingen blijven vooralsnog gehandhaafd. Ook het meerijden voor de WRM-stage per 1 augustus gaat door. Het gaat daarbij om heel beperkte aantallen (gemiddeld 65 per maand) en voorkomt dat de opleiding tot rijinstructeur stagneert. Het bijwonen van een examen is een verplicht onderdeel binnen de WRM-opleiding.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Frank van de Ven
Publicatie datum: Fri, 31 Jul 2020 09:18:38 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply