CBR: theorie-examens met tolk weer mogelijk op meer locaties

By 13 oktober 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

In Amsterdam, Deventer en Groningen heeft CBR extra ruimtes gecreëerd waarin op een verantwoorde manier theorie-examens met tolk kunnen worden gedaan.
Vanaf maandag 12 oktober is het mogelijk om in Amsterdam weer tolkexamens te reserveren. Deventer en Groningen volgen vanaf 2 november. In Utrecht, Rijswijk en Eindhoven was het al die tijd mogelijk om tolkexamens te reserveren. In Eindhoven komt er vanaf 26 oktober een extra ruimte vrij voor het afnemen van individuele theorie-examens en examens met tolk.

CBR vraagt de kandidaat en rijscholen bij het reserveren van een theorie-examen met tolk erop te letten dat ze het juiste examen aanvragen. Voor het autotheorie-examen met tolk geldt de examencode BTH-I-T. Reserveer je in plaats van een tolk-examen een individueel begeleid examen, dan kan CBR dit examen niet afnemen in verband met afwijkende plantijden. Een kandidaat regelt zelf via TolkenNet een officiële tolk voor dit examen. Het rijvaardigheidsbureau raadt aan dit minstens veertien dagen voor het examen te doen.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Thu, 08 Oct 2020 04:22:47 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply