Cursisten van failliete BOAA kunnen terecht bij Jongepier Verkeersopleidingen 

By 17 september 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Jongepier Verkeersopleidingen heeft de zogeheten goodwill van Beroepsopleiding Autorij-instructeurs Arnhem (BOAA) overgenomen. Cursisten kunnen bij Jongepier terecht om de opleiding af te maken. BOAA werd 28 augustus failliet verklaard. 

Eind augustus viel het doek voor BOAA. Bij het faillissement waren drie mensen betrokken: de bestuurder en nog twee personeelsleden. De curator laat weten de oorzaak van het faillissement nog te onderzoeken, maar dat het aantal cursisten van de opleider terugliep.
Een doorstart in de overname van de goodwill door Jongepier, waaronder het klantenbestand, is nu een feit. De website van BOAA is nu nog in de lucht. Wie belt naar het algemene nummer komt terecht bij het antwoordapparaat. 

Opleiding afmaken

Jongepier is gevestigd in Aalsmeer. Simon Jongepier van het bedrijf bevestigt dat zij de cursisten de mogelijkheid bieden om de opleiding die ze bij BOAA volgden af te maken. Dat doet Jongepier tegen een ‘minimale vergoeding’, zo laat hij desgevraagd weten. “Sommige mensen zijn net gestart en andere zitten aan het eind van het traject. Voor de meeste cursisten van BOAA die de B-opleiding volgen is een oplossing gerealiseerd zodat zij de opleiding kunnen afmaken.”
Het gaat in totaal om vijfentwintig cursisten. Zij zijn overigens niet verplicht om hun opleiding via Jongepier te voltooien. Door het faillissement is de overeenkomst die ze hadden met BOAA opgeheven.

Goed onderbrengen

Jennie Greveling was eigenares van BOAA. Zij heeft Jongepier gevraagd de opleidingen te verzorgen zodat haar vaste klanten gewoon nog een plek hebben in Arnhem. “Ze wilden haar klanten goed onderbrengen en heeft ons benaderd hiervoor.”
Jongepier breidt de komende tijd het aanbod in Arnhem uit zodat ook de overige opleidingen daar gevolgd kunnen worden. “Dit heeft wel even tijd nodig”, zegt Jongepier. 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Thu, 12 Sep 2019 11:44:48 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply