Dit is de Raad van Toezicht van de LBKR

By 26 november 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De Raad van Toezicht van beroepsvereniging LBKR bestaat uit Harko de Jonge, Michiel Wallaard en Boudewijn Pijnappel. De samenstelling van de Raad werd bekendgemaakt tijdens de openbaren bijeenkomst van LBKR eind vorige week.

Harko de Jonge is directeur-eigenaar van Assenrode Groep in Apeldoorn, een bureau gespecialiseerd in werving en selectie. Michiel Wallaard is naast raadslid bij de LBKR bestuurder bij CNV-Vakmensen. Vanuit de vakbond houdt hij de rijschoolbranche in de gaten. Wallaard zegt in een toelichting de LBKR te adviseren over arbeidsvoorwaarden en lesprijzen. Hij wil tevens dat de pioniersgeest van de club behouden blijft.
Boudewijn Pijnappel is de enige rijschoolhouder in het rijtje. Hij is een opvallende naam omdat hij ook mede-oprichter van de branchevereniging VRB was in 2009. Pijnappel is tevens voorzitter van de Belangenvereniging kring 71 (Tilburg). In het ledenmagazine van LBKR schreef Pijnappel vorige maand: “Langzaam maar zeker voel ik meer de betrokkenheid bij de LBKR. Het bestuur heeft een groot inlevingsvermogen voor wat er leeft onder de leden en dus ook in de branche.”

Takenpakket

De samenstelling van de Raad van Toezicht werd bekendgemaakt tijdens een openbare meeting van de LBKR vorige week in Epe. De taken van de raad zijn het adviseren van het bestuur, toezicht houden op de statuten en adviseren bij de aanstelling van nieuwe bestuursleden.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Tue, 19 Nov 2019 10:48:14 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply