Dossier Aalbregt: inboedel onder de hamer 

By 14 september 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De online veiling van de inboedel van de failliete Verkeersschool Aalbregt uit Zoetermeer is van start gegaan. Er zitten opmerkelijke items in het pakket: een Edsel Corsair uit ’58, een kinderattractie van Pieter Post en zelfs een doodskist.

Ook spullen die te verwachten zijn in een faillissementsveiling komen voorbij: vijftien paar motorlaarzen, acht helmen en zeventien auto’s, waaronder een aantal oldtimers. De veiling loopt tot en met maandag 16 september. De curator en zijn medewerkers hebben de afgelopen weken alle bezittingen van gefailleerde, zijn echtgenote en de verkeersschool in kaart gebracht. Op de zaken is ook een pandrecht gevestigd van een tweetal financiële instellingen die aan gefailleerde krediet hebben verleend. Een deel van de zaken zijn al onderhands verkocht. De verkoop betreft oldtimers, personenauto’s, motoren alsmede de inrichting en toebehoren van de verkeersschool, waaronder de kinderattractie van Pieter Post, designmeubelen en een uitvaartkist. 

(Foto: Troostwijk Auctions) 

Lees ook:

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 10 Sep 2019 09:38:06 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply