Drie boetes voor 18-jarige, rijbewijs was pas een uur geldig

Zijn rijbewijs is krap een uur geldig als een achttienjarige automobilist uit Oudewater drie boetes krijgt. De man reed zonder verlichting, negeerde een stopteken en probeerde de politie af te schudden in een achtervolging op hoge snelheid.
De politie doet op social media uitgebreid verslag van het voorval. Tijdens een nachtdienst, om 01:00 uur ‘s nachts, geeft een politiewagen een stopteken aan een auto die zonder verlichting rijdt. De auto stopt niet, de bestuurder geeft juist gas om de politie af te schudden. Daar slaagt de bestuurder niet in. Hij stopt, stapt uit en gaat er vervolgens rennend vandoor.

Nieuw record

Omdat de man vlucht, gebruik de politie bij de uiteindelijke aanhouding pepperspray. De bestuurder roept dan dat hij minderjarig is; hij zou dus ook niet zonder begeleiding de auto hebben mogen besturen en wordt aangehouden op verdenking van rijden zonder rijbewijs.

Eenmaal op het bureau wordt het rijbewijs en de begeleiderspas gecontroleerd. De jonge bestuurder blijkt jarig te zijn en nét achttien te zijn geworden. De politie zingt ‘Lang zal hij leven’ voor hem. Op de vraag waarom hij op de vlucht sloeg, antwoord de jongen dat hij niet wist hoe laat het was.

Binnen een uur na het geldig worden van zijn rijbewijs, heeft de man zijn eerste drie bekeuringen te pakken. “Een nieuw record”, volgens de politie.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 25 May 2020 09:37:51 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply