‘Er is ontzettend snel geschakeld door het kabinet’

By 24 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

De miljarden euro’s die het kabinet beschikbaar stelt om bedrijven financieel te ondersteunen tijdens de coronacrisis zijn een flinke steun in de rug, vindt brancheorganisatie Bovag. Wel is het op dit moment nog afwachten hoe de uitvoering zal verlopen.

Brancheorganisatie Bovag reageert positief op het noodsteunpakket. “Dit geeft ons zeker veel vertrouwen. Er is ontzettend snel geschakeld door het kabinet”, vindt Tom Huyskens. “Positief vind ik ook te horen dat er niet gesproken wordt over een plafond. De overheid geeft hiermee een belangrijk signaal af. Afgelopen jaren is de huishoudkist goed op orde geraakt. Wat betreft financiën geeft dat volop mogelijkheden om met de gevolgen van deze coronacrisis om te gaan.”

Anders dan in de tijd van de economische crisis, kwam deze val in een keer. “Daar kun je je niet op voorbereiden. Dat kan niemand. Grote vraag is nu vooral hoe lang het gaat duren en wat de impact gaat zijn. Hoe snel pakt de economie weer op?” Volgens Huyskens is er maatwerk nodig, ‘want elke ondernemer is weer anders’. “Het is in elk geval fijn dat het kabinet bedrijven niet in de steek laat. Wij zullen in gesprek blijven met de overheid en andere belangrijke partijen om ervoor te zorgen dat ondernemingen het hoofd boven water kunnen houden.”

Bron: Verkeerspro
Auteur: Remco Nieuwenbroek
Publicatie datum: Fri, 20 Mar 2020 08:07:51 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply