Extra corona-maatregelen CBR: instructeur niet meer mee met examen

By 17 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het CBR gaat de maatregelen verder aanscherpen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Examenkandidaten met klachten van verkoudheid of koorts wordt gevraagd niet naar het examencentrum te komen. Zij kunnen contact opnemen met de klantenservice van het CBR en hun examen kosteloos naar een later moment verplaatsen.

In de theoriecentra in Eindhoven en Breda wordt het examenrooster aangepast, zodat het aantal theoriekandidaten en bezoekers dat tegelijk aanwezig is halveert. Dit gaat in vanaf maandag 16 maart voor in ieder geval vier weken (t/m 11 april). Het rooster voor beroepsexamens en recreatievaartexamens verandert niet.

Het CBR vraagt opleiders en begeleiders, zoals familie van kandidaten, om zo weinig mogelijk gebruik te maken van de wachtruimtes om het aantal contacten te beperken. Opleiders kunnen vanaf vrijdag 13 maart landelijk voorlopig niet meer meerijden met praktijkexamens. De educatieve cursussen in het kader van LEMA/EMA en EMG in Eindhoven worden uitgesteld.

Vermindering van aantal theorie-stoelen

Gezien de grote drukte op en rond de theoriecentra van het CBR is besloten om maatregelen te nemen, zodat er minder theoriekandidaten en -bezoekers tegelijk op het centrum zijn. Om theorieklanten toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, verruimt het CBR de openingstijden van de theoriecentra naar de avonden en de zaterdagen. Om dit aangepaste examenrooster in te kunnen zetten, worden komend weekend alle theorie-examens A, B en AM voor Eindhoven en Breda afgelast. Kandidaten kunnen vanaf maandag 16 maart kosteloos een nieuw examen reserveren.

Verhuizing Zwolle

Het praktijkexamencentrum van CCV in Zwolle verhuist vanaf maandag naar een andere, tijdelijke locatie. De nieuwe oproepplaats is Cafe Restaurant Zalen de Mol aan de Heinoseweg 32 in Zwolle. Vanaf hier worden de praktijkexamens CDE, T en taxi gereden. De objectenlijst wijzigt vooralsnog niet voor de taxi-examens.

Reden voor de verhuizing is dat het CBR op de huidige locatie bij Nijwa in Zwolle vanwege maatregelen tegen het coronavirus, geen examens meer mag afnemen.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Remco Nieuwenbroek
Publicatie datum: Fri, 13 Mar 2020 10:34:53 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply