FAM-voorzitter Ruud Rutten is voortaan Ridder 

By 19 november 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

FAM-voorzitter Ruud Rutten is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke onderscheiding tijdens het jaarlijkse FAM-symposium. Burgemeester Antoin Scholten van Venlo overhandigde de onderscheiding.

Ruud Rutten is Ridder geworden vanwege zijn ‘opvallende prestaties’ als bestuurslid en voorzitter van de FAM en vanwege andere maatschappelijke verdiensten voor zowel de landelijke rijschoolbranche als de lokale branche in Venlo. Niet alleen in en voor de rijschoolbranche was en is hij een actieve, betrokken en bevlogen persoonlijkheid. Ook de Hout-Blerickse Sportvereniging HBSV en Carnavalsvereniging de Poerker hebben jarenlang op zijn tomeloze inzet kunnen rekenen.

Verrassing

De voorbereidingen voor de onderscheiding werden in het geheim uitgevoerd. Rutten wist tot het moment van de uitreiking van niets. Vrijdagmiddag is Rutten persoonlijk te feliciteren tussen 16.00 en 20.00 in het paviljoen bij Eetcafé de Elze in Venlo.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Fri, 15 Nov 2019 07:30:41 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply