Flinke schade na botsing met lesauto

By 27 februari 2018 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Een personenauto botste afgelopen dinsdag op een lesauto in Deventer. De leerling kreeg op het moment van de aanrijding rijles. Alle betrokkenen bleven ongedeerd. Allebei de auto’s liepen flinke beschadigingen op en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Volgens de politie had de lesauto voorrang en probeerde de chauffeur van het andere voertuig over te steken. De bestuurder van de auto die over wilde steken verklaarde dat hij door ‘slecht zicht’ de lesauto niet had gezien. Na een check in de ambulance hadden geen van de betrokkenen letsel, en werd de botsing verder afgehandeld.

Kop-staartbotsing

Ook afgelopen zondag raakte een lesauto betrokken bij een ongeval. Op het knooppunt Rottepolderplein in Haarlem knalden twee auto’s achterop een lesauto. De leerling schakelde per ongeluk terug waardoor de lesauto plots afremde. De twee bestuurders die achter de leswagen reden konden niet op tijd afremmen en botsten achterop de leerling. De instructeur raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Willem de Hoog
Publicatie datum: Wed, 21 Feb 2018 09:17:21 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Leave a Reply