Gala Automobiel Management in teken van goede doel

By 21 januari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Zin in een feestje? Op 3 april wordt het AM Driving Business Gala gehouden. Het gala is een feestelijke avond voor ondernemers in de automobielbranche, zoals autodealers, tankstationondernemers en ook rijschoolhouders. De avond draait om netwerken, lekker eten, entertainment én om het goede doel. De opbrengst van de avond gaat naar de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. 

Vorig jaar werd het AM Driving Business Gala voor het eerst gehouden. De organisatie is in handen van Automobielmanagement, een zusteruitgave van RijschoolPro. Op 3 april vindt het vervolg plaats. Ruim 300 branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland in Nijkerk voor een programma vol inspirerende presentaties, culinaire verrassingen en een spetterende afterparty.

Support Casper

Net als vorig jaar staat de avond in het teken van het goede doel ‘Support Casper’ van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De organisatie wil hiermee benadrukken dat de automotive branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid heeft. Het doel is een verdubbeling van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal hierbij helpen. Zo werden er vorig jaar een wijn & spijs workshop bij de Librije in Zwolle geveild, een weekend weg met een Ford Mustang en business seats voor de wedstrijd VVV-Feyenoord. “Tijdens de eerste editie van het AM Driving Business Gala hebben we 20.774 euro opgehaald voor Support Casper, daar willen we dit jaar overheen,” laat event manager Sandra Broman weten.

Sponsoring

Bedrijven kunnen hun naam aan het evenement verbinden door een tafel te kopen en hun relaties, collega’s, vrienden of familie uit te nodigen. Een tafel voor zes personen kost 790 euro. Ook tafels voor acht of tien personen zijn beschikbaar. “Dan heb je met elkaar een hele avond plezier, inclusief een uitgebreid diner en de kans om iets te doen voor een ander. Ook is het mogelijk het evenement te sponsoren en te laten zien dat je als maatschappelijk betrokken onderneming het lot van anderen aantrekt,” aldus Broman.

Reserveer nu een tafel en voeg je bij ruim driehonderd inspirerende gasten uit de branche.

Bekijk hier de aftermovie van het vorige gala:

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 15 Jan 2020 08:03:04 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply