Geen doorstart voor iQdrive

Er is momenteel geen zicht op een doorstart van het failliete iQdrive uit Rotterdam. Dat bevestigt curator Robert-Jan Borsboom. Het faillissement van iQdrive werd op 2 juni dit jaar uitgesproken. 
Naar de oorzaak van het faillissement wordt in een later stadium onderzoek gedaan, laat de curator weten. Het is nog te vroeg om daar uitspraken over te doen. “Eerst richt ik mij op de verkoop van de activa van de vennootschap en het inventariseren van de schulden.”

De activiteiten van iQdrive bestonden met name uit het verkopen van rijlespakketten en het onderbrengen van de leerlingen bij lokale rijscholen. De curator laat weten dat er nu geen zicht is op een doorstart of een voortzetting van de activiteiten. Volgens het dossier zijn zestien medewerkers door het faillissement hun baan kwijt.

Website nog steeds online

Voorafgaand aan het faillissement rommelde het al een tijdje bij iQdrive. De website van iQ is ook nu nog altijd in de lucht, leerlingen kunnen er nog steeds een lespakket aanschaffen. Ook via de officiële sociale kanalen van de onderneming zijn vooralsnog geen mededelingen gedaan met betrekking tot het faillissement.

Eigenaar Furkan Kose reageerde eerder op vragen van RijschoolPro per mail. Hij liet weten het faillissement te hebben aangevraagd. Hij schreef dat zijn organisatie door de coronacrisis stilviel, waarna de problemen in sneltreinvaart zijn ontstaan

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 26 Jun 2020 05:52:32 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply