Handtastelijke rijschoolhouder voor de rechter

By 23 juni 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Eén jaar cel, acht maanden voorwaardelijk. Dat is de eis die een 64-jarige rijschoolhouder uit Helmond deze week hoorde. Hij is aangeklaagd voor ontucht met vier minderjarige meisjes.
Het dossier heeft lang op de plank gelegen bij justitie. Daar is in de strafeis rekening mee gehouden. De officier van justitie zegt ook rekening te hebben gehouden met het feit dat de rijinstructeur zelf vindt dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Omroep Brabant was erbij in de rechtbank. De officier zei tijdens de zitting: “Hij ziet zelf niet de ernst van de feiten in en op een bepaalde wijze vind ik dat respectloos richting de slachtoffers.”

Te ver gegaan

Eind 2016 trok de moeder van een 17-jarige rijbewijsleerlinge aan de bel. Haar dochter had les bij de verdachte. Later volgden meer aangiftes en meldingen. De beschuldigingen lopen uiteen van een kus op het voorhoofd en seksueel getinte opmerkingen tot het aanraken van de leerlingen.

De officier van justitie: “Het varieerde van het betasten van de borsten en het voelen in het kruis, tot het aanraken of strelen van bijvoorbeeld oor en wang. Deze man is veel en veel te ver gegaan en met rijles geven had het niets te maken.”

De verdachte is het niet eens met de aanklachten. Hij verklaarde tijdens de zitting niets verkeerd te hebben gedaan. Over twee weken volgt de uitspraak.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 17 Jun 2020 07:22:58 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply