Hardleerse Rotterdammer voor negentiende keer gepakt zonder rijbewijs

By 21 januari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Een 21-jarige Rotterdammer is deze week voor de negentiende keer in twee jaar tijd betrapt op rijden zonder rijbewijs.

De man werd door de politie opgemerkt toen hij op de Strevelsweg in Rotterdam-Zuid over het fietspad reed. Hij reed achteruit een weg in die hij niet in mocht rijden. Dat meldt RTV Rijnmond. De politie controleerden de bestuurder en die bleek geen rijbewijs te hebben. De man werd al achttien keer eerder zonder rijbewijs aangehouden. De auto waarin hij reed is in beslag genomen. De man heeft een bekeuring gehad.

De politie kwam de man op het spoor toen hij op de Strevelsweg in Rotterdam-Zuid over het fietspad reed en achteruit een weg in ging waar dat niet mocht. Uit een controle die agenten daarop uitvoerden, bleek hij nog steeds geen rijbewijs te hebben. De wagen waarin hij reed is in beslag genomen en de man heeft een bekeuring gekregen.

De boete voor rijden zonder rijbewijs is 380 euro.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 17 Jan 2020 05:37:05 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply