Heb je een vraag? Kom naar het Kennisplein op de Nationale Rijschooldag

By 18 juni 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Brancheorganisaties Bovag, FAM en VRB staan samen met IBKI op de Nationale Rijschooldag klaar met advies en informatie voor rijinstructeurs. Ze zijn gezamenlijk te vinden op het Kennisplein, onderdeel van de beursvloer. De Nationale Rijschooldag vindt dinsdag 18 juni plaats in Den Bosch.

De organisaties geven informatie over allerlei thema’s: of het nu gaat om een lastige situatie met een leerling, een ondernemersvraag of de laatste stand van zaken op het gebied van de nieuwe Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Het Kennisplein is te vinden op de beursvloer van de Nationale Rijschooldag op dinsdag 18 juni in Den Bosch. Aanmelden voor de Nationale Rijschooldag kan nog steeds via website.

Rijschoolbeurs

Naast het Kennisplein staan op de Rijschoolbeurs diverse toeleveranciers uit de rijschoolbranche klaar om hun diensten en producten te presenteren. Hier komen instructeurs alles te weten over opleidingen, lesmethodes, software, verzekeringen en spiegels. Maak ook een ritje in een van de rijsimulatoren!

Rijschoolbeurs Nationale Rijschooldag 2019
De Nationale Rijschooldag

Naast het bezoeken van de beurs kun je de nieuwste lesauto’s testen en interessante workshops bijwonen. Nieuw dit jaar zijn de WRM-bijscholingen: rijinstructeurs kunnen tijdens de Nationale Rijschooldag officiële bijscholingen volgen. Ook nieuw is het Ondernemersontbijt: in twee uur tijd krijgen rijschoolhouder tips op het gebied van ondernemen. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Lees ook: Nog enkele plaatsen over voor workshops op de Nationale Rijschooldag

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Wed, 12 Jun 2019 14:58:34 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply