Hema biedt rijlessen aan in samenwerking met Wolf Rijbewijsshop

By 10 september 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Haal je rijbewijs met Hema! Het is de slogan van een actie van het Hollandse warenhuis en rijschool Wolf Rijbewijsshop. Via Hema zijn vouchers aan te schaffen voor een theoriepakket en voor de eerste vijf praktijklessen. 

Sinds 2 september biedt Hema rijlessen aan in samenwerking met Wolf Rijbewijsshop. Voor 49 euro is een theoriepakket aan te schaffen, inclusief een theorieboek en toegang tot een online leer- en oefenomgeving. Het praktijkpakket van 149 euro bestaat uit vijf lessen. 

Fritjof Terlingen van Wolf zegt in een toelichting blij te zijn om met een partij als Hema deze actie op te kunnen zetten. “Het is een marketingactie, zoals we vaker acties houden om leerlingen te werven. We vinden het mooi om dat met een landelijke partij als Hema samen te doen.” 

Zeventig locaties

Wolf geeft rijlessen in meer dan zeventig plaatsen in Nederland. De rijschool heeft het hoofdkantoor in Breda en is een van de grotere rijscholen van het land. Wolf heeft meer dan honderd medewerkers in dienst en geeft les in nieuwe Mini’s, altijd met opvallende bestickering met het logo. Een tellertje op de site geeft op woensdag 4 september aan dat er 39.318 mensen hun rijbewijs dankzij Wolf hebben gehaald. 

Voor Hema is het de eerste keer dat ze samenwerken met een rijschool, laat een woordvoerster weten. Het initiatief is vanuit het warenhuis gekomen en het is een exclusieve afspraak. De vouchers zijn te koop tot eind september en in te wisselen tot eind volgend jaar. Per klant kan maximaal één voucher voor de theorie en praktijk worden ingewisseld. 

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Wed, 04 Sep 2019 08:20:17 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply