Het RVV is meest gevolgde WRM-bijscholing van 2019

By 3 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

In de top vijf van de meest gevolgde theoretische WRM-bijscholingen over 2019 prijkt 28 Het RVV bovenaan het lijstje. De cursus over het Reglement verkeersregels en verkeerstekens is vooralsnog de enige in zijn soort en daarmee vanaf april eens in de vijf jaar verplichte kost voor alle rijinstructeurs. 

Rijinstructeurs moeten iedere vijf jaar minimaal zes dagdelen theoriebijscholing volgen om hun WRM-certificaat geldig te houden. Alle bijscholingen, inclusief de leerdoelen, zijn te vinden op de website van IBKI. De bijscholing Het RVV telt voor twee dagdelen mee.

Veplicht

Als op 1 april de nieuwe WRM ingaat, is het voor rijinstructeurs verplicht om iedere vijf jaar ten minste een bijscholing over ‘relevante wet- en regelgeving’ te volgen. Momenteel is de meest gevolgde cursus tevens de enige cursus die hier invulling aan geeft.

Regelmatig vinden er in het RVV wijzigingen plaats, waardoor de kans bestaat dat de kennis van rijinstructeurs niet helemaal up-to-date meer is. Die recente wijzigingen worden besproken tijdens de cursus. Daarnaast worden de belangrijkste onderdelen van het Reglement doorgenomen en de theoretische kennis wordt klassikaal getoetst en besproken.

Top vijf

De top vijf van de meest gevolgde theoretische bijscholingen over 2019 ziet er als volgt uit:

  1. Het RVV (28)
  2. Faalangstinstructeur (20)
  3. Coaching en feedback geven (26)
  4. ADAS (Advanced Drivers Assistance Systems) (45)
  5. Leerlingvolgsysteem in de praktijk (42)

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 28 Feb 2020 06:42:34 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply