Honderd gehaktballen voor Twentse rijscholen

By 13 juni 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Twentse rijscholen konden vrijdag terecht bij de ‘Pop-up Opstapplaats’ van Dation in Hengelo om leerlingen te laten wisselen en de auto schoon te maken en door te luchten. De leverancier van rijschoolsoftware is pal naast het Hengelose station gevestigd. Dation regelde koffie en een warme gehaktbal voor de instructeurs en leerlingen. 
Momenteel is het vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan om met twee leerlingen tegelijk in de lesauto te zitten. Rijscholen moeten tussen de afspraken slim wisselen van leerling, vaak op een centrale plaats zoals het station. Daarnaast moet het voertuig tussen de afspraken door worden gelucht en gedesinfecteerd. Dation speelt hierop in met de eerste Pop-up Opstapplaats.

Opstapplaats

Dations Wouter Eijkelenkamp legt uit hoe ze op dit idee zijn gekomen: “Vanuit ons kantoor zien we op de parkeerplaats bij station Hengelo iedere dag tientallen lesauto’s van leerling wisselen. Wij dachten: ‘dit kunnen we leuker en gezelliger maken voor zowel de leerling als de instructeur’ en na een brainstorm was het idee van de Pop-up Opstapplaats geboren.”

“We vinden het erg belangrijk om juist in deze tijd samen als branche succesvol met elkaar op te starten. Lokale verbinding en samenwerking past wat ons betreft goed bij deze visie. Met de Pop-up Opstapplaats hebben we de Twentse instructeurs en leerlingen een leukere vrijdagmiddag kunnen bezorgen”, aldus Eijkelenkamp.

Ballen

De instructeurs en ook de leerlingen konden de warme gehaktbal samen met een bakje koffie erg waarderen. In totaal zijn er ruim 100 gehaktballen de jus in gegaan en zijn er vele liters koffie getapt. In de avond is de laatste batch gehaktballen bij de lokale brandweer achter de deur gezet, zodat de dienstdoende ploeg ook kon genieten van de welbekende ‘ballen van Dation’.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 09 Jun 2020 07:49:18 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply