IBKI-examens naar andere data en locaties door sluiting horeca

By 27 oktober 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Veel examens, praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen bij het IBKI vinden plaats bij hotels en restaurants. Vanwege de aanscherping van de coronamaatregelen is dat niet meer mogelijk. Het IBKI moet nu uitwijken naar andere locaties, soms betekent dat ook dat er een andere datum voor het examen wordt geprikt. 
Het examineringsinstituut IBKI maakt voor het afnemen van examens, praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen veelal gebruik van hotels en restaurants. Dat is vanwege de aanscherping nu niet altijd mogelijk. IBKI doet er alles aan om examens, praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen zoveel mogelijk door te laten gaan. Dit betekent echter wel dat dit in veel gevallen op een andere locatie en mogelijk ook een andere datum dan gepland plaats zal moeten vinden.

Het instituut bekijkt welke geplande examens, praktijkbegeleidingen en stagebeoordelingen gewoon door kunnen gaan en welke vanaf een andere locatie en eventueel een andere datum plaats zullen moeten gaan vinden. Het IBKI neemt daarover met de (aspirant) rijinstructeur contact op. Het instituut verzoekt kandidaten om niet zelf contact op te nemen.

Een examen, praktijkbegeleiding of stagebeoordeling is nog altijd te boeken via het IBKI. Wel is het WRM-protocol aangepast, dat protocol is hier in te zien.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 20 Oct 2020 08:52:59 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply