Inkoop motorexamen voertuigbeheersing krijgt een maximum

By 27 juni 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het motorexamen voertuigbeheersing (AVB) kan vanaf dinsdag 23 juni niet meer onbeperkt naamloos worden ingekocht. Bovendien zit er een maximum aan het aantal te reserveren examens. 

Vanaf morgen moeten opleiders binnen twee weken voor de examendatum het examen op naam reserveren. Buiten twee weken is de mogelijkheid om naamloze capaciteit te reserveren met een quotum van 20 procent van het aantal afgenomen eerste examens in de voorafgaande 12 maanden, met een minimum van 10 examens.

Het CBR is op 18 mei weer gestart met de dienstverlening. Sindsdien zit er aal een maximaum aan het aantal motorexamens verkeersdeelneming (AVD) en het praktijkexamen personenauto met aanhangwagen (BE). Het quotum wordt nu ook bij de AVB-examens ingevoerd. Dit omdat een aantal opleiders een groot deel van de beschikbare capaciteit reserveert, wat andere opleiders benadeelt.

Het CBR verzoekt opleiders om voor die tijd alle examens die binnen twee weken plaatsvinden op naam te zetten. Als dit niet gebeurt, dan worden deze geëtaleerd. Een rijschool kan maximaal de helft van het aantal naamloos te kopen examens in één kalendermaand inkopen.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 22 Jun 2020 11:16:52 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply