Jongepier gaat opleiden in Rotterdam

By 28 januari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Jongepier Verkeersopleidingen start op 4 maart met een spoedopleiding tot rijinstructeur in Rotterdam. Ook gaat de opleider WRM bijscholingen in de Maasstad verzorgen.

Met de uitbreiding naar Rotterdam, biedt Jongepier nu in vier plaatsen de opleiding tot rijinstructeur aan: Aalsmeer, Arnhem, Soest en Rotterdam. In september vorig jaar opende Jongepier in Arnhem, toen nam de opleider de zogeheten goodwill over van het failliet BOAA. Op 4 maart wordt in Rotterdam gestart.

Bijscholing

De WRM bijscholingen die de opleider gaat verzorgen in de Maasstad starten vanaf een maandje later. Het gaat om de volgende bijscholingen: Het RVV, Coaching en feedback geven, Stagementor, Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer.

De familie Jongepier verzorgt al rij-instructeursopleidingen sinds 1981. Jongepier Verkeersopleidingen Nederland is lid van de LBVI, landelijke belangenvereniging voor verkeersopleidingsinstituten. De bedrijfsmissie luidt: kwalitatief het beste opleidingsinstituut zijn in de mobiliteitsbranche; bijdragen aan een veiliger verkeer; de kwaliteit van rij-instructeurs op een hoger niveau te krijgen.

Gewijzigde WRM

Jongepier houdt de komende tijd WRM-workshops voor (aankomende) rijinstructeurs. De opleider geeft in de workshops samen met het IBKI uitleg over de wijzigingen in de WRM die per 1 april 2020 in werking treden. ‘Alle onderwerpen komen aan bod’, zegt de opleider. Denk aan: de vooropleidingseis, de VOG-verplichting, de stage, vervolgopleiding, bijscholingen theorie en praktijk, de sanctie. Er is tijdens de workshop uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

Lees ook:

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Wed, 22 Jan 2020 06:00:43 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply