Jos van Zuylen nieuwe voorzitter branchevereniging VRB

By 8 februari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Jos van Zuylen van Rijschool van Zuylen uit Oss is de nieuwe voorzitter van de VRB. Oud-voorzitter Peter van Neck droeg eind januari het stokje aan het over tijdens de ledenvergadering van de branchevereniging. 

In het bestuur van de Vereniging Rijschool Belang is het een en ander verschoven. Van Zuylen (links op de foto) is de nieuwe voorzitter, Rob Steuten vice-voorzitter. Dorine van der Willik en Lisette van Zadelhoff hebben zich aangesloten als aspirant-bestuurders. Bij zijn aanstelling bedankte Van Zuylen oud-voorzitter Van Neck voor de gedane diensten en gaf aan zin te hebben in zijn nieuwe rol als branchevoorzitter. Van Neck blijft als adviseur verbonden aan de branchevereniging.

Verdieping

Rijschool van Zuylen in Oss bestaat al meer dan vijftien jaar. Er werken acht instructeurs, waaronder Jos zelf, echtgenote Janny en zoon Maik. Op de eigen website wordt de rijschool als volgt omschreven: passie voor het vak, gedreven instructeurs, een jong voertuigpark, goede bereikbaarheid en moderne faciliteiten en betrouwbaarheid. Van Zuylen benadruk dat stilstand achteruitgang is, reden voor hem om zich te blijven verdiepen in het vakgebied.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 03 Feb 2020 11:25:29 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply