Jurriën Kamst interim-branchemanager bij Bovag Rijscholen

By 24 december 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Branchevereniging Bovag heeft Jurriën Kamst aangesteld als interim-branchemanager voor de afdeling Rijscholen. De komende maanden werkt hij aan een voorstel voor vernieuwing van deze afdeling. Kamst volgt Jos van den Broek op.

Kamst werkt het komende half jaar samen met leden aan het opstellen van een voorstel voor vernieuwing van de afdeling. Dat doet hij op basis van de brainstormsessie die recent plaatsvond. De vervolgstappen van de brainstormsessie zijn er op gericht de twee overgebleven troeven (lobby en keurmerk) samen beter en slimmer in te zetten ten behoeve van de vereniging. ‘De sleutel daarbij is de focus op een grote bijdrage aan de verkeersveiligheid’, aldus Bovag in een bericht over de opvolging.

Erik Stern blijft als teamleider eindverantwoordelijk en zal samen met Christa Huissoon de nieuwe man zo goed mogelijk helpen bij de uitvoering van zijn taken. Kamst heeft een werkverleden binnen diverse branches en rollen. Voor deze opdracht hoopt hij vooral te kunnen putten uit zijn ervaringen binnen SNS waar hij verantwoordelijk was voor de bewaking van de franchiseformule.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Tue, 17 Dec 2019 06:58:04 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply