Kamervragen: komt er een verbod op rijles? 

By 28 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Kunt u ondubbelzinnig aangeven of rijlessen wel of niet door mogen gaan? SP-Kamerlid Cem Laçin stelt kamervragen aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat. Dit naar aanleiding van berichtgeving van RijschoolPro. 

Afgelopen maandag publiceerde RijschoolPro de resultaten van een eigen onderzoek naar rijles in coronatijd. 80 procent van de bijna 900 respondenten gaf aan vrijwillig tijdelijk te zijn gestopt met lesgeven om zo de verspreiding van het virus te beperken. De aanbevolen afstand van anderhalve meter valt in een lesauto niet te waarborgen. Een derde van de rijscholen gaf in de enquête aan deze periode niet te kunnen overbruggen zonder financiële steun. Het bericht bereikte het ANP en de liveblogs van vele nieuwssites zoals het NOS en het AD. 

Duidelijkheid gevraagd

Voor kamerlid Laçin was het aanleiding om Cora van Nieuwenhuizen om duidelijkheid over de situatie van rijscholen te vragen. Allereerst wil hij weten wat haar reactie op het bericht is en wat zij kan doen aan de financiële situatie van rijscholen. De hamvraag: mogen rijlessen nog doorgang vinden? En is er onderscheid te maken in verschillende soorten rijles zoals auto, motor of brommer? Laçin vraagt de minister per ommegaande of toch in ieder geval voor 31 maart te beantwoorden.

Lees ook: 

RijschoolPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 24 Mar 2020 17:34:35 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply