Lenoir Opleidingen neemt RABNED over

Lenoir Opleidingen heeft het Rijtechnisch Adviesbureau Nederland (RABNED) overgenomen. 
Rabned is een bekend opleidingsinstituut voor rijinstructeurs, dat zich met name richt op het geven van WRM-bijscholingen in de regio Eindhoven en Twente.
Sjak van Meerendonk van Rabned doet zijn zaak vanwege privéredenen van de hand. Van Meerendonk geeft aan dat hij altijd veel waarde heeft gehecht aan kwalitatief hoogwaardige cursussen. Hij heeft door de jaren heen een vertrouwensband opgebouwd met zijn klanten. Voor hem is het dus belangrijk dat zijn klanten goed terechtkomen. Met Lenoir Opleidingen heeft hij een partij gevonden, die aan de door hem gestelde kwaliteitseisen voldoet.

Voor Wilko Lenoir, de eigenaar van Lenoir Opleidingen, is de overname van Rabned een mooie kans om zijn bedrijf uit te breiden. “We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid en geven nu opleidingen en bijscholingen in heel Nederland. Voor ons is de overname van Rabned een mooie gelegenheid om ons bedrijf uit te breiden in de regio’s Eindhoven en Twente.”

Voor klanten van Rabned verandert er niet veel. Voor hen zullen er nog steeds WRM-bijscholingscursussen plaatsvinden in Eindhoven en de regio Twente. Wel kunnen zijn nu kiezen uit een groter aantal onderwerpen. Het is de bedoeling dat ongeveer een maal per maand een WRM bijscholing plaatsvindt in zowel Twente als in Eindhoven.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 13 May 2020 08:39:12 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply