Lesmotoren van Suzuki op Nationale Rijschooldag

By 11 juni 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Bezoekers van de Nationale Rijschooldag kunnen op 18 juni ook lesmotoren testen. Suzuki is aanwezig met de SV650A en de V-Strom 1000A. Rijinstructeurs die een testrit willen maken, kunnen dus hun motorkleding meenemen.

Suzuki noemt de SV650A een populaire allrounder: “De Suzuki SV650A is de perfecte lesmotor vanwege de opvallend stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid. En dankzij slimme systemen zoals Low RPM assist en Suzuki easy start kan ook de beginnende motorrijder focussen op wat belangrijk is: veilig leren motorrijden en genieten van het vrijheidsgevoel van een motorfiets.”

Volgmotor

Daarnaast stelt Suzuki de bezoekers ook in staat om een ritje te maken op de V-Strom 1000A. “Deze motor is de ideale volgmotor en biedt alles wat een instructeur zoekt; comfort, uitstraling en perfecte rijkwaliteiten. Speciaal voor rijscholen hebben we een mooie pakket deal met onder andere koffers, handvatwarmers en een navigatiesysteem. Deze motor zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier in je werk!”

Nationale Rijschooldag

De Nationale Rijschooldag vindt plaats op 18 juni bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Op het buitenterrein kunnen instructeurs tientallen lesauto’s en motoren bekijken en een voertuig uitkiezen voor een testrit. In de hal naast het terrein vindt de Rijschoolbeurs plaats. Ook kunnen instructeurs deelnemen aan het Ondernemersontbijt, een WRM-bijscholing en verschillende workshops. Bekijk voor meer informatie de website of schrijf je meteen in.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Redactie
Publicatie datum: Fri, 31 May 2019 07:14:26 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply