MKB hoeft banklening voorlopig niet af te lossen

By 21 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Kleinere ondernemingen die in de basis gezond zijn, krijgen zes maanden uitstel van aflossing op hun lopende leningen. Hiertoe hebben ABN AMRO, ING, Rabobank, de Volksbank en Triodos Bank besloten. De maatregel is bedoeld voor bedrijven in alle sectoren met een financiering tot 2,5 miljoen euro.

Eerder deze week kondigde het kabinet al een miljardenpakket met steunmaatregelen voor bedrijven en zzp’ers aan. De banken zien uiteraard ook dat het economisch beeld voor veel ondernemers verslechtert en wil ze met het uitstel van betaling extra lucht verschaffen. Ze kunnen dat doen omdat zij de afgelopen jaren gezonde buffers hebben opgebouwd en er van de Europese Centrale Bank en De Nederlandsche Bank de ruimte voor krijgen.

Het gaat dus om in de kern gezonde bedrijven die voor hun financiering tot 2,5 miljoen euro het komende halfjaar geen aflossingen hoeven te doen. “Voor de groep met een hogere verplichting zullen banken de verdere ontwikkelingen scherp volgen.”

Ondersteunen

De banken hebben deze maatregelen donderdagochtend gepresenteerd aan minister Hoekstra van Financiën en staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken. Chris Buijink, voorzitter van de NVB: “Met het pakket maatregelen voor banen en economie heeft het kabinet belangrijke stappen gezet om ook bedrijven en werknemers door deze moeilijke tijd te loodsen. Banken ondersteunen die maatregelen en komen nu met eigen aanvullende maatregelen om een aanzienlijk deel van ondernemend Nederland extra tegemoet te komen. Met elkaar doen we zo wat nodig is. We moeten samen optrekken: overheid, toezichthouders, banken en ondernemersorganisaties.”

Bron: Verkeerspro
Auteur: Vincent Krabbendam
Publicatie datum: Thu, 19 Mar 2020 12:56:46 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply