Opel geeft voorproefje van nieuwe Corsa

Opel heeft in een nieuwe video een voorproefje gegeven van de zesde generatie van de Corsa. Volgens Opel is de nieuwe Corsa 10 procent lichter dan zijn voorganger, waardoor de auto plezieriger rijdt en minder brandstof gebruikt. De verkoop start deze zomer.

De nieuwe Corsa moet ‘dynamischer en sportiever’ worden dan zijn voorganger, ‘zonder in te leveren op comfort’. Behalve reguliere benzine- en dieselversies wordt de Corsa ook leverbaar met volledig elektrische aandrijving

Verlichting

De nieuwe Corsa is leverbaar met de ‘adaptieve IntelliLux LED-technologie’. Die maakt het mogelijk om voortdurend met grootlicht te rijden zonder tegenliggers te verblinden. Deze verlichting maakte zijn debuut in de huidige Opel Astra.

De tekst gaat verder onder de foto.

Opel Corsa Camouflage

De nieuwe Corsa moest zich echter ook in de praktijk bewijzen. Dat gebeurde in Lapland, waar een serie testen werd uitgevoerd tijdens stevige kou, op bevroren meren en met sneeuw bedekte wegen. Daar is onderstaande video van gemaakt.

Ook zijn er hogesnelheidstesten uitgevoerd op de Autobahn. “We hebben veel aandacht besteed aan de stabiliteit”, belooft Thomas Wanker, ingenieur bij Opel. “Elke Opel moet bijvoorbeeld op hoge snelheid gecontroleerd een hobbel op de Autobahn kunnen nemen en de auto moet nooit soft aanvoelen. De nieuwe Corsa maakt indruk met zijn stabiliteit.”

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Wed, 01 May 2019 12:18:39 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply