PlanGo lanceert nieuwe huiswerk-functie

By 18 februari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Dat leerlingen veel tijd op hun smartphone doorbrengen is een gegeven waar we het allemaal wel over eens zijn. De rijschoolsoftware van PlanGo speelt hier nu op in en presenteert een nieuwe uitbreiding op hun digitale leskaart, genaamd de Lesvoorbereiding.

Met de Lesvoorbereiding voegen instructeurs een video of instructie toe aan de lesbeoordeling, zodat de leerlingen deze handelingen buiten de rijles om door kunnen nemen. Met een uitgebreide collectie aan video’s over bijvoorbeeld kijkgedrag, invoegen, kruispunten en bijzondere verrichtingen kunnen ze zich nog beter voorbereiden op de volgende rijles.

Oefenen

“Het is een handige toevoeging voor zowel de instructeurs als de kandidaten”, legt Bram Jetten van PlanGo uit. “Leerlingen die hun lessen voorbereiden via de LeerlingApp hebben minder uitleg nodig in de auto, wat tijd bespaart tijdens de rijles. We merken daarnaast dat ze het prettig vinden om van tevoren te kunnen oefenen. Voor rijscholen is het ook fijn, want nu kun je je leerlingen een nog completer pakket aanbieden.”

De uitbreiding geeft stap voor stap uitleg over handelingen en bedieningen die voorkomen in praktijksituaties. Daarnaast horen er ook meer dan 50 filmpjes bij die deze situaties illustreren. Instructeurs kunnen eventueel zelf nog een opmerking toevoegen bij een onderdeel, om het wel persoonlijk te houden.

Huiswerk

Leerlingen of instructeurs hoeven geen aparte app te downloaden, de Lesvoorbereiding is onderdeel van de rijschoolsoftware. Het huiswerk wordt opgegeven via de InstructeursApp en leerlingen krijgen dit te zien via de LeerlingApp. In deze app van PlanGo zien ze ook altijd wanneer hun volgende rijles is gepland, om het nog overzichtelijker te maken.

“We hebben dit ontwikkeld met onze gebruikers, aan de hand van hun ideeën en feedback”, vertelt Jetten. “We zijn erg blij en trots op het eindresultaat, maar misschien nog wel meer op het feit dat we dit samen met hen hebben kunnen maken. We hopen dat ze er veel plezier aan gaan beleven!”

Lees ook: Nieuwe huisstijl voor rijschoolsoftware PlanGo

Bron: Verkeerspro
Auteur: Redactie
Publicatie datum: Thu, 13 Feb 2020 06:23:10 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply