Rijbewijs in Barneveld gratis na volgen alcoholcursus

By 4 februari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Inwoners van de gemeente Barneveld die de Alcohol Verkeer Cursus volgen, betalen geen kosten voor het aanvragen van hun eerste rijbewijs. Op vertoon van het deelnamecertificaat vergoedt de gemeente de 40,65 euro die het pasje kost.

De Alcohol Verkeer Cursus is bedoeld om toekomstige weggebruikers bewust te maken van de gevolgen van het rijden onder invloed. Ook wordt aandacht besteed aan de effecten van drugs en het mobiel telefoongebruik tijdens het rijden. De gemeente Barneveld noemt de cursus een ‘goede aanvulling op de theorie die u volgt voor het behalen van uw rijbewijs’.

Initiatief vanuit jongerenraad

De cursusavonden worden samen met IrisZorg ingevuld, IrisZorg is een instelling voor verslavingszorg en maatschappelijke opvang. De cursus is alleen voor inwoners van de gemeente Barneveld. Elke maand is er een avond ingeruimd waarbij ruimte is voor steeds maximaal 25 personen. De Alcohol Verkeer Cursus komt uit de koker van de Jongerenraad Barneveld om het alcoholgebruik in het verkeer onder jongeren aan te pakken.

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro Auteur: Rieneke Kok Publicatie datum: Mon, 03 Feb 2020 08:41:35 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen. Autorijlessen Utrecht Stacaravan kopen Utrecht Nagelstudio de Meern Nagelstudio Woerden Nagelstudio Vleuten Nagelstudio Utrecht Online Marketingbureau Utrecht Rijschool Utrecht Tuinaanleg Utrecht Hovenier Utrecht

Leave a Reply