Rijden in een favoriet voertuig bij DON Opleidingen

By 23 maart 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

DON Opleidingen uit Naaldwijk houdt op zaterdag 23 maart een Opstapdag. Die dag is iedereen welkom om te ervaren hoe het is om te rijden in een voertuig naar keuze uit het wagenpark van DON Opleidingen. Naast het proefrijden kunnen deelnemers zich ook opgeven voor een gratis rijles.

De opleider wil hiermee kandidaten niet alleen een leuke dag bezorgen, maar hen ook leren ook op een andere manier naar het verkeer te kijken. De Opstapdag wordt jaarlijks georganiseerd voor iedereen die wil ervaren hoe het is om achter het stuur te kruipen van zijn of haar gewenste voertuig. Voertuigen zoals scooter, auto (met aanhanger), motor, vrachtwagen (met aanhanger), bus en tractor zijn deze dag beschikbaar gesteld voor deelnemers die willen proefrijden. Samen met instructeurs rijden deelnemers parcoursen in het verkeer of op het terrein van het opleidingsinstituut.

Verkeersveiligheid

De Opstapdag heeft ook een maatschappelijk belang, laat de opleider weten: “DON Opleidingen voelt zich verantwoordelijk voor veiligheid in het verkeer. Zo zet het opleidingsinstituut zich tevens in voor de campagne ‘Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers. Doe mee.’ Het is niet alleen leuk en leerzaam om te voelen hoe het is om in een (groot) voertuig te rijden. Een proefrit tijdens de Opstapdag zorgt ervoor dat deelnemers zich bewust worden van de gevaren die een groot voertuig met zich meebrengen voor andere weggebruikers en verkeersdeelnemers.”

De Opstapdag duurt van 9.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij DON Opleidingen aan het Galgepad 11 in Naaldwijk.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Mon, 18 Mar 2019 10:12:34 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply