Rijles stopgezet, instructeur had geen rijbewijs

By 21 januari 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Het politiebureau Rijswijk postte afgelopen weekend een opmerkelijk bericht op de facebookpagina. Op zondagochtend controleerde de surveillancedienst een lesauto die middenin een rijles zat. De instructeur bleek geen rijbewijs te hebben. 

Het rijbewijs van de instructeur bleek eerder al te zijn ingevorderd. Om de agenten op het verkeerde been te zetten deed de instructeur zich voor als zijn broer. Toen de waarheid aan het licht kwam moest de rijles worden afgebroken. Tegen de instructeur wordt proces-verbaal opgemaakt en het CBR wordt hierover ingelicht. De boete voor rijles geven zonder geldig certificaat is 700 euro.

‘Eerder akkefietje’

In november postte de politie van Amsterdam een soortgelijk bericht op social media. Zij troffen eveneens bij een controle een instructeur zonder rijbewijs. Deze 32-jarige instructeur was bij een ‘eerder akkefietje’ zijn pas kwijtgeraakt. In dit geval werd gemeld dat de instructeur opnieuw zijn rijbewijs zal moeten halen en een boete van ‘vele honderden euro’s’ kan verwachten.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 14 Jan 2020 11:06:23 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply