RijschoolProTV: Jongepier en de VRO over het tekort aan rijinstructeurs

By 21 juli 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Deze week staat de uitzending van RijschoolProTV in het teken van het tekort aan rijinstructeurs. Dat heeft enerzijds te maken met de coronadrukte, maar er is ook sprake van vergrijzing, zeggen zowel Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen als Wilbert van Beersum van de VRO. Beide zijn te gast in deze van RijschoolProTV.

In de vacaturebank van RijschoolPro komen wekelijks veel vacatures voorbij, die steeds worden gedeeld via de nieuwsbrief. Rijscholen hebben het nu er weer les mag worden gegeven druk, maar de vraag naar nieuwe aanwas neemt niet af nu we ondertussen twee maanden verder zijn. Logisch, vindt Simon Jongepier van Jongepier Verkeersopleidingen. Vergrijzing speelt een grote rol, de vraag is zeker niet alleen gekoppeld aan de post-coronadrukte. Dat beaamt Wilbert van Beersum van VRO Traffic Masters.

In de uitzending van RijschoolProTV geeft Simon Jongepier een rondleiding door het nieuwe pand. Wilbert van Beersum schuift aan in de studio, hij praat ons bij over de mogelijke bijscholingen. Van Beersum is naast opleider ook deelnemer in de Alliantie Samen Sterk. Binnen deze club denkt hij mee over de kwaliteitsslag die rijinstructeurs moeten maken door middel van selectie aan de poort en het zogeheten life long learning.

Bekijk hier de uitzending.

Bekijk ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 15 Jul 2020 08:42:16 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply