RijschoolProTV: Ondernemers helpen in de rijschoolbranche

By 8 september 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Deze week staat de uitzending van RijschoolProTV in het teken van de landelijke formule Start je rijschool. Dit initiatief van rijschoolhouder Casper Loef is bedoeld om (beginnende) rijschoolhouders te ondersteunen. Hij wil ondernemers coachen en helpen bij alles wat er komt kijken bij het opzetten en draaiende houden van een eigen bedrijf.
In de uitzending van vandaag legt Loef in de studio uit hoe hij op het idee is gekomen van Startjerijschool.nl. Hij miste begeleiding en steun toen hij besloot om een eigen rijschool op te zetten. Hoe zorg je ervoor dat je online gevonden wordt en hoe trek je de aandacht?

Loef wil ondernemers adviseren over zaken als marketing, je bedrijfswebsite en praktische zaken zoals de inschrijving voor de Kamer van Koophandel. Verder deelt hij zijn toekomstplannen. Loef hoopt een keurmerk voor leerlingen op te zetten, zodat zij kunnen zien waar goede rijlessen worden gegeven. Het creëren van een prettige sfeer in de auto is daarbij zeer belangrijk, zodat leerlingen zich op hun gemak voelen. Hoe je daarvoor zorgt – ook op mindere dagen – vertelt hij in de studio. Met de komst met een keurmerk hoopt hij een kwaliteitsslag in te kunnen zetten.

Lessen in een Rolls Royce

In de video komt rijschoolhouder Leendert Roos aan het woord. Zijn leerlingen krijgen les in een Rolls Royce. De eigenaar van Lessen bij Leendert legt uit hoe hij op het idee kwam om een oldtimer als lesvoertuig in te zetten. Ook vertelt hij wat de voordelen zijn van lessen in zo’n opvallend voertuig. 

De nieuwsuitzending van RijschoolProTV is vanaf woensdag 22 september, 16.00, hier te bekijken.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Frank van de Ven
Publicatie datum: Wed, 02 Sep 2020 11:42:13 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply