RijschoolProTV: Rijles zonder Stress over de impact van de coronacrisis

By 20 oktober 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Wat is de impact van corona op de rijschoolbranche? Hoe ontwikkelen de lesprijzen zich nu de CBR-tarieven bekend zijn? En is er een instructeurstekort nu er veel vraag is naar rijlessen? Studiogasten Marloes van Deventer en Ismaël van Reede van franchiseformule Rijles zonder Stress schuiven aan om over deze onderwerpen te praten. 
Rijles zonder Stress is een landelijke franchiseformule voor rijscholen. Marloes van Deventer en Ismaël van Reede vormen samen de directie. Ismaël geeft zelf rijles in de omgeving Zeist en Utrecht, Marloes houdt zich achter de schermen bezig met marketing en begeleiding van instructeurs.

Studiogasten

Vanaf het moment dat contactberoepen en dus rijinstructeurs afgelopen mei weer aan de slag mochten is het druk bij de rijscholen, zo ook bij Rijles zonder Stress. De agenda loopt vol en wachttijden lopen op – niet alleen bij het CBR. Ook dit is een gevolg van de coronacrisis. Over die onderwerpen en meer vertellen Van Deventer en Van Reede.

Mirrorcam

Ook in de uitzending van 14 oktober: een reportage over de Mirrorcam in de vrachtwagen bij Don Opleidingen, ofwel een ‘zichtveldverbeterend systeem’. Met een mirrorcam zijn spiegels op de lesauto overbodig. Sinds deze zomer mag er zonder spiegels examen bij het CBR worden gedaan. We volgden een les bij instructeur Cees den Elzen van Don. 

RijschoolProTV is woensdagmiddag om 16:00 uur live te bekijken. Daarna kan je de uitzending op elk gewenst moment terugkijken.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 14 Oct 2020 11:23:42 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply