RijschoolProTV: Verdiepingsopleidingen in de rijschoolbranche

By 4 augustus 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Deze week staat de uitzending van RijschoolProTV in het teken van nieuwe opleidingen. Osseforth is van start gegaan met LZV. De opleiding Lange, Zware Voertuigen wordt gegeven in een knalrode combinatie van meer dan 25 meter. Ook Miranda Huiberts van MH-Rijvaardigadvies heeft een nieuwe opleiding op poten gezet. Zij begint vanaf september met een verdiepingsopleiding voor rijinstructeurs over autisme. 
Deze stapten we bij Osseforth Opleidingen in Heerlen in een Scania met oplegger. Totale lengte: 25,25 meter. Bij Osseforth kan je voor allerlei rijopleidingen en bijscholingen terecht, zowel als particulier en als beroepschauffeur. Deze specialist in de breedte verzorgt sinds kort de opleiding LZV, een bijscholing voor vrachtwagenchauffeurs waarbij het vooral draait om de bijzondere verrichtingen.

Miranda Huiberts-Dictus van MH-Rijvaardigadvies is te gast in de studio. Zij is als instructrice gespecialiseerd in rijangst, faalangst, autisme, ADD en ADHD. Ook is ze docent voor WRM-bijscholingen.

Waar blijft de kwaliteit?

De discussie over de kwaliteit van de rijschoolsector laait de laatste tijd flink op, zeker nadat Pechtold vorige week  zei dat voor rijscholen een keurmerk nodig is. Huiberts vindt ook dat het beter kan en ontwikkelde een verdiepingstraining voor instructeurs. “Als je simpelweg blijft lesgeven zoals je ooit hebt geleerd en jezelf niet uitdaagt tot ontwikkeling, waar blijft dan de kwaliteit van de rijopleiding?” vraagt zij zich af. Huiberts wacht geen structurele wijzigingen vanuit de politiek af en is zelf aan de bak gegaan met het ontwikkelen van workshops, trainingen en masterclasses. Eind september wordt de eerste verdiepingstraining voor rijinstructeurs gegeven over autisme.

De nieuwsuitzending van RijschoolProTV is vanaf woensdag 29 juli, 16.00, hier te bekijken.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Wed, 29 Jul 2020 08:44:59 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply