Seat boekt verkooprecord in eerste helft van 2019

By 13 juli 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Seat heeft de eerste zes maanden van het jaar afgesloten met het hoogste aantal verkochte auto’s ooit. Wereldwijd stegen de verkopen van het merk in die periode met 8,4 procent tot 314.300 auto’s. Daarmee passeerde Seat voor het eerst de magische grens van 300.000 auto’s in de eerste zes maanden van een jaar en brak het hiermee het verkooprecord van afgelopen jaar.

In juni zag Seat zijn verkopen voor de tweede maand op rij met meer dan 10 procent toenemen. In deze maand verkocht de Spaanse autofabrikant wereldwijd 57.300 auto’s, een plus van 11,5 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Daarmee noteerde Seat het beste juni-resultaat in de historie van het merk.

De Seat Arona is onlangs op de Nationale Rijschooldag uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar. De Arona kreeg een 8,87 als eindscore mee. Seat viel tweemaal in de prijzen, want de Ateca eindigde dinsdag op nummer 2. De Ford Focus behaalde de derde plaats. 

“Seat groeit harder dan verwacht”

Wayne Griffiths, Seat Vice-president voor Sales en Marketing, is blij met de resultaten. “We groeien sneller dan verwacht, en dat ondanks de uitdagende huidige situatie waarin registraties in de meeste Europese landen ofwel dalen dan wel slechts licht stijgen. Deze gunstige ontwikkeling biedt ons de mogelijkheid om ons marktaandeel te vergroten en door te groeien. Voor de tweede helft van het jaar verwachten we een vergelijkbare ontwikkeling.”

Het model Cupra bracht een nieuw halfjaarrecord in de boeken. In de eerste zes maanden van dit jaar zag het nieuwe, sportieve merk de verkopen toenemen tot 12.700 stuks, een stijging van 73,1 procent vergeleken met de eerste helft van 2018.

Lees ook: Seat Arona wint titel Lesauto van het Jaar 2020

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Fri, 12 Jul 2019 06:26:07 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply