Stel nu je vragen aan het IBKI over de nieuwe WRM

By 18 augustus 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Hoe zit het nou met die VOG? En wat zijn de gevolgen als ik te laat ben met inleveren? Hoe ziet de praktijkbegeleiding bij het IBKI er nu uit? Sinds 1 april geldt de nieuwe WRM. In de uitzending van RijschoolProTV van 19 augustus beantwoordt Marcel Disselkötter van het IBKI vragen over die nieuwe WRM. Heb je een vraag? Stuur het dan alvast in. 
WRM staat voor Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Hierin staat alles vastgelegd waarom rijinstructeurs moeten voldoen om bevoegd te worden en te blijven. De wet is net vernieuwd, de nieuwe regels zijn sinds 1 april van kracht. De nieuwe wetgeving heeft voor de rijinstructeur nogal wat gevolgen. Zo verlies je zonder VOG je lesbevoegdheid en er moet een ‘echte rijbewijsleerling’ mee met de praktijkbegeleiding.

In de branche leven veel vragen over dit onderwerp, merkt het IBKI. RijschoolProTV neemt de tijd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Stuur nu alvast je vragen op, in de nieuwsuitzending van woensdag 19 augustus nemen we alles door met Marcel Disselkötter van het IBKI. De uitzending is live te zien via de website vanaf 16.00 uur. Daarna is de uitzending terug te zien wanneer het jou uitkomt.

Laat dan je vragen achter in het reactieveld onderaan dit bericht, via social media of per mail: redactie@rijschoolpro.nl

Lees ook: 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Thu, 13 Aug 2020 14:39:01 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply