Tiener (18) moet na tien dagen rijbewijs weer inleveren

By 30 november 2019 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Een 18-jarige Naaldwijker had net tien dagen zijn rijbewijs op zak toen hij door de politie werd aangehouden met vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. Het rijbewijs is hij kwijt.

Op 13 november slaagde een 18-jarige jongen uit Naaldwijk voor zijn B-rijbewijs. In de nacht van zaterdag op zondag kon hij het alweer inleveren. Zijn documenten werden bij een controle gecheckt en hij moest een blaastest ondergaan waarbij 455 ug/l blies. De politie is verbaasd over het gedrag van de Naaldwijkers. Op het twitteraccount van Politie Westland is te lezen: “Joepie, leuk, gefeliciteerd! Alle verkeersregels vers in het geheugen. Dan is het niet zo verstandig om als beginnend bestuurder met alcohol op naar huis te rijden.”

Beginnend bestuurder

Voor beginnende bestuurders geldt een maximum van 88 ug/l. Een ug/l van 455 betekent dat hij ongeveer een promillage van 1,03 in zijn bloed had. Deze alcoholwaarde betekent direct inleveren van het rijbewijs en een verplichte cursus bij het CBR.

Foto: Politie Westland

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 26 Nov 2019 10:44:13 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply