TOP internet beperkt weer open voor rijopleiders

By 31 maart 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

TOP internet, het administratieprogramma voor rijscholen en het CBR, is weer beperkt toegankelijk voor alle gebruikers. Half maart werd TOP dichtgezet voor alle opleiders, dat gebeurde tegelijk met het afgelasten van alle theorie- en praktijkexamens en toetsen vanwege het coronavirus. Sinds 19 maart is het weer mogelijk om op TOP onder meer de eigen administratie in te kunnen zien.

Momenteel kunnen opleiders op TOP de eigen betalingsverplichtingen inzien en de rekening-courant checken. Ook kan het saldo worden opgehoogd via iDeal en kunnen de uitslagformulieren worden ingezien. Tot slot kan je als opleider overzichten aanmaken van mutattielogs en resultaten.

Dit kan nog niet

Examens zoeken en kopen is nog niet mogelijk, ook het aanvragen van examens kan momenteel niet worden gedaan. Wat is nog meer niet mogelijk? Capaciteit onderhouden, kandidaten opvoeren, machtigen inzien, aanvragen of reserveren, nascholingscursussen en toetsen inzetten, verwerken of inzien en nascholingslocaties opvoeren.

De rechten van de ‘admin-user’ van opleiders zijn ook aangepast aan bovenstaande rechten. Alle rechten die opleiders hadden tot het dichtzetten van TOP internet zijn bewaard. Deze rechten worden hersteld op het moment dat de situatie is genormaliseerd.

RijschoolPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Mon, 30 Mar 2020 09:22:52 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply