Troonrede Dation: ‘investeer in kennis’

By 22 september 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Rijscholen hebben momenteel volle agenda’s, maar hoe hou je dat volume en de groei vast voor het komende jaar? Die vraag stelt Wouter Eijkelenkamp van Dation in een ‘troonrede’ die op Prinsjesdag is uitgezonden. Zijn advies is om te investeren in kennis. 
“Leden van de rijschoolbranche…” De troonrede van Dation begint hetzelfde als die van de koning op Prinsjesdag. Eijkelenkamp vertelt dat de branche de afgelopen jaren veel is veranderd en dat er veel nieuwe kansen voor de toekomst liggen. “Lesvoertuigen zijn moderner dan ooit. Met nieuwe technieken zoals virtual reality, simulatoren, ADAS, elektrisch rijden en nog meer toepassingen, zijn er veel verbeteringen mogelijk die de branche gezamenlijk kan oppakken en die rijscholen ook individueel kunnen inzetten.”

Denk goed na over de kansen die er in de toekomst liggen. Dation concludeert na de lockdownperiode en de rijschoolweek dat de omzet in de sector weliswaar is uitgesteld, maar niet is afgesteld. De agenda’s staan weer volgepland, er ontstaan wachtlijsten. “We moeten nadenken hoe we dit volume en de groei kunnen vasthouden en kunnen meenemen naar 2021.” Eijkelenkamp noemt de rijlesplanner en andere apps van Dation als manieren om dat te doen. “Investeren in kennis, dat is het advies voor de toekomst.”

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Tue, 15 Sep 2020 11:25:55 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply