Vanaf 17 juni: RijschoolProTV

By 16 juni 2020 Nieuws, VerkeersPro No Comments

Vakblad RijschoolPro begint op woensdag 17 juni met regelmatige nieuwsuitzendingen. Deze worden live uitgezonden via ons YouTube-kanaal, tussen 16.00 en 16.30 uur. 
In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item dat op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de branche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

In de eerste uitzending nemen we een kijkje bij rijschool 1-2-Ride in Groningen om te zien hoe rijlessen er in de anderhalvemetersamenleving aan toe gaan. In de studio gaan we in gesprek met de eigenaar van deze rijschool, Marcel Nieuwland. Hij zorgde er gedurende het lesverbod voor dat motorinstructeur niet langer werd gezien als contactberoep, waardoor de motorrijlessen al eerder dan 11 mei weer van start konden. Nieuwland werd hiervoor zowel verguisd als geprezen. Hij vertelt over dit proces en over hoe het nu gaat met de motorlessen.

Ook te gast is Dorien Hielkema van Verkeersschool Hielkema in Heereveen. Zij haalde op een hele andere manier de headlines in de coronatijd. Dorien ontwikkelde een verkeersspel. We praten met hierover met haar na, ook bespreken we hoe de herstart bij deze grote rijschool is verlopen.

Live

De uitzendingen vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van RijschoolPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Rieneke Kok
Publicatie datum: Thu, 11 Jun 2020 08:12:07 +0000

Waar geeft NXXT autorijschool A van Putten rijles

Autorijlessen Benschop, Autorijlessen Bilthoven, Autorijlessen Bodegraven, Autorijlessen Breukelen, Autorijlessen Bunnik, Autorijlessen De Bilt, Autorijlessen Driebruggen, Autorijlessen Gouda, Autorijlessen Haarzuilens, Autorijlessen Haastrecht, Autorijlessen Houten,Autorijlessen IJsselstein, Autorijlessen Kockengen, Autorijlessen Leidsche Rijn, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Maarssen, Autorijlessen Montfoort, Autorijlessen Moordrecht, Autorijlessen Nieuwegein, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Reeuwijk, Autorijlessen Linschoten, Autorijlessen Stolwijk, Autorijlessen Utrecht, Autorijlessen Vianen, Autorijlessen Vleuten, Autorijlessen Vreeswijk, Autorijlessen Waddinxveen, Autorijlessen Woerden, Autorijlessen Zeist, Autorijlessen Zuilen.

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht
Rijschool Utrecht
Tuinaanleg Utrecht
Hovenier Utrecht

Leave a Reply